...

"No hay mayor afirmación de algo o alguien que amarlo, a saber; decir: -Quiero que seas-."

Paraules de Hannah Arendt

diumenge, 23 de desembre del 2012

Des de Can Mimós...

En breus comencen les festes nadalenques!
Us animem a fer un consum ètic i responsable aquests dies, que acompanyeu a les persones artesanes i creatives abans que a grans corporacions i que us animeu a generar per vosaltres mateixos tot allò que pugueu, rescatant la imaginació i la creativitat!
Des de Can Mimós us desitgem que tingueu unes bones festes plenes de retrobades, converses i abraçades, que siguin dies vius i compartits, i que aquest any nou sigui un any ple de somnis, somriures, companyia i benestar.


El Col·lectiu Can Mimós us desitja un BON NADAL i BON ANY NOU!!


dilluns, 3 de desembre del 2012

Taller de ReCIclAtGe!

Aquesta setmana realitzarem el Taller de Reciclatge! En aquest aprendrem a crear nous elements aprofitant material usat o que potser haguéssim llençat.
Des de Can Mimós sempre considerem important donar lloc a les activitats i les propostes que cultiven la nostra imaginació i que ens permeten experimentar amb nous materials.

Ens agrada molt aquest taller ja que ens permet allargar la vida d'alguns objectes i per tant, fer quelcom bonic i original a la vegada que REUTILITZEM alguns productes.

Com ja hem dit en altres ocasions, confiem en les potencialitats creatives de les persones i defensem la filosofia del DIY -Do It Yourself/Fes-ho tu mateix- ja que considerem que hem de recuperar l'autonomia a l'hora de generar alguns productes, valorar com es mereix aquell element que hem estat capaços de fer amb les nostres mans i la nostra imaginació, donar valor als productes artesanals i manufacturats pel seu caràcter únic i per la dedicació i l'amor que es disposa en el procés de creació.

Per les dates de l'any en les que ens trobem volem realitzar la nostra decoració nadalenca a partir d'aquests materials, i afavorir alternatives de consum.
Des de Can MImós acompanyem el consum responsable i ètic. I volem obrir la porta al debat i la reflexió entorn a allò que comprem. A qui comprem? I per què? Nosaltres defensem el consum de productes manufacturats, artesanals i creatius, únics, genuïns, fets des de la dedicació i la ètica. Aquest Nadal volem motivar el consum en petites botigues de productes artesans, que siguin responsables i compromeses a nivell social i ambiental en les seves tècniques, procés de producció i venta. I sobretot, volem recuperar la màgia dels regals manufacturats i fets per un mateix/a, recuperar el sentit de fer un regal lluny de les corrents de consum actual.



T'esperem!!

LLOC: Can Mimós
DATA: 8.12.12
HORA: 11:00 a 13:30h