...

"No hay mayor afirmación de algo o alguien que amarlo, a saber; decir: -Quiero que seas-."

Paraules de Hannah Arendt

dijous, 9 d’agost del 2012

... CREAR i CRÉIXER... TALLERS CREATIUS!


Fomentem la CrEaTIviTat!!!

L'expressió creativa en qualsevol de les seves formes és quelcom que ens aporta benestar i ens fa connectar amb el nostre potencial artístic i creador. Gaudim creant una i altra vegada.
Formes, colors, textures, olors i sensacions...  que podem extreure de forma infinita en la Natura que ens envolta i que afavoreix la nostra imaginació.
Tots tenim grans idees per expressar i compartir en grup, les oportunitats de crear es multipliquen llavors de forma exponencial.

Si t'agrada expressar-te i compartir la teva creativitat pots venir a Can Mimós als tallers creatius.

TALLERS DE CREATIVITAT:
Una de les propostes en els tallers de creativitat és aprofitar aquells recursos i opcions infinites que la Natura ens ofereix per desenvolupar la nostra creativitat.

Un exemple del que hem fet fins ara ...
Taller de decorar les pedres!... Les idees no s'acaben mai, les pedres tampoc s'acaben.
    
Un altre punt que volen fomentar les nostres accions... reciclar i aprofitar materials que poden tenir una altra vida. La imaginació i la creativitat afavoreix donar múltiples usos a un mateix element.

A Can Mimós som respectuosos amb la Natura, així que sempre que tenim opció reciclem tot el que podem. Considerem necessari fer tallers sostenibles que siguin coherents amb la nostra filosofia.

Un exemple...
Convertir un empaquetatge de porexpan en un moble: Porexpan, cola, paper de diari, pintura i una dosi habitual  d'imaginació mimosiana i el resultat.... unes escultures genials i úniques!!


Considerem que s'ha de possibilitar espais que afavoreixin la creativitat on petits i grans puguin donar lloc a la seva imaginació.

La creativitat com a eina d'expressió i també com a camí per ser conscients de les capacitats creatives i constructores que tenim. Donant temps i lloc al propi procés de creació.
Emprar materials reciclats i de l'entorn també ens aproxima a redescobrir noves textures, colors i materials que podem utilitzar per donar color al nostre dia a dia.

Estigues pendent del Blog per saber quan farem un altre taller de CrEaTivItat!

Imatge extreta de Bichicori.com
Moltes gràcies i fins aviat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teva!