...

"No hay mayor afirmación de algo o alguien que amarlo, a saber; decir: -Quiero que seas-."

Paraules de Hannah Arendt

dimecres, 5 de setembre del 2012

Tallers d'expressió artística ...L'art que viu...

És un plaer proposar aquesta activitat que arriba d’unes mans amigues. Us proposem dedicar un dia sencer a aprendre diferents formes d’expressió artística, i així poder treballar la consciencia sobre el nostre cos i conèixer nous camins des d’on expressar-nos i treballar la nostra dimensió social i emocional.

La nostra proposta arriba de les mans de Oriol Escursell, Daniel Guerrero i Eneritz Zeberio, amb ells farem una introducció a l’expressió corporal i emocional des del Trapezi, la Dansa i el Clown. 




- Taller de Trapezi a càrrec d’Oriol Escursell: “De l’aire també es pot viure”: Iniciació al món del trapezi (edat mínima 15 anys). (1h30’)

- Taller de Dansa a càrrec d’Eneritz Zebeiro “Cos, moviment i dansa”: Iniciació i experimentació en el món de la dansa (edat recomanada major de 11 anys). (1h30’)

- Taller de Clown a càrrec de Daniel Guerrero: “Un punt vermell sota la carpa”: Iniciació al món del clown (edat recomanada major de 15 anys).(1h15’)

En conjunt, una proposta que pretén oferir aprenentatges reals a través de la vivència i l’experimentació que sigui una porta oberta cap a noves inquietuds i una aproximació a aquestes expressions artístiques.

Tothom és benvingut, si ens reunim un grup de més menuts tindrem un espai on dibuixar, gaudir d’un taller de malabars i tot allò que ens plantegem.



A TENIR EN COMPTE:

DATA: Dissabte 15/9/2012

HORARI: DE 10:30H a 13:30H – i – de 16:00 a 17:30h

Al matí farem un descans i prendrem quelcom per recuperar energies. Fem un petit esmorzar plegats! Tanmateix, les activitats es recuperen després de dinar. Qui vulgui pot anar a dinar a casa i qui ho prefereixi es pot emportar per fer un PICNIC a Can Mimós. -Recordem que just al costat tenim el Restaurant Vinyanova-.

QUÈ NECESSITEM PER FER LES ACTIVITATS?

-Roba i calçat còmode. (L’activitat del Trapezi s’aconsella fer amb pantalons llargs).

-Deixar les vergonyes a casa i venir amb moltes ganes i entusiasme.



Per al bon funcionament de les activitats demanem que confirmeu la vostra assistència, us esperem!

Moltes gràcies i fins aviat,

Col·lectiu Can Mimós.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teva!