...

"No hay mayor afirmación de algo o alguien que amarlo, a saber; decir: -Quiero que seas-."

Paraules de Hannah Arendt

dimarts, 12 de novembre del 2013

Taller " Tècniques manuals per a estimular el sistema immunitari"

A Can Mimós entenem que les persones han de ser actives en aconseguir la millora del seu cos i del seu estat de salut, trobant noves estratègies i dinàmiques que puguin implicar una millor condició física i emocional. 

Per aquest motiu ens il·lusiona i motiva molt presentar la nova proposta a casa nostra, un taller centrat en tècniques per a estimular el nostre sistema immunitari, el qual constarà d'una vessant teòrica i una pràctica.

L'Alba, amiga de l'Espai Can Mimós i professional entesa en aquest camp, ens realitzarà un taller per tal d'adquirir i conèixer pautes bàsiques que nosaltres mateixos podem realitzar per ajudar al nostre cos a estar sa. T'interessa?


"Les defenses del nostre cos viatgen a través dels canals limfàtics, aquests canals poden congestionar-se i llavors funcionen més lentament. Un sistema limfàtic lent farà que el sistema immunitari no sigui tant eficaç. Per altra banda com que el sistema limfàtic també s'encarrega de "netejar" els teixits i òrgans del nostre cos, no s'eliminaran els residus igual de ràpid.

Amb tècniques manuals senzilles podem aconseguir una millor circulació de la limfa i millorar el nostre sistema immunitari i el nostre estat general."

LLOC: Can Mimós
DATA: Dissabte 30 de novembre de 2013.
HORA: 10:45 fins 13:00.


El taller estarà guiat per una persona professional del camp.
El taller es dirigeix a persones majors de 18 anys.

Es prega que les persones participants portin roba còmode per al desenvolupament de l'activitat.

Per al bon funcionament del taller hi ha un aforament limitat, si estàs interessat/da en participar confirma la teva assistència via facebook en un missatge privat o bé al correu electrònic: canmimos@gmail.com.

Us hi esperem!!!

2 comentaris:

  1. Avui hem realitzat el taller "Tècniques manuals per a estimular el sistema immunitari". Ens ha encantat el taller i compartir el matí amb tots/es vosaltres! Tot i el fred del matí hem aconseguit un espai amb molt caliu. Moltes gràcies per participar i també a l'Alba per la seva dedicació amb tots nosaltres i facilitar-nos un taller tant interessant com pràctic.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Matí fantàstic, espai genial, gent maca. No es pot demanar més...si repetiu repeteixo. Gràcies!

      Marta

      Elimina

Digues la teva!