...

"No hay mayor afirmación de algo o alguien que amarlo, a saber; decir: -Quiero que seas-."

Paraules de Hannah Arendt

dissabte, 29 de setembre del 2012

Recorda, el 6 d'octubre taller de Biodansa!

El dissabte 6 d'octubre, cel·lebrem un taller de Biodansa per recolzar el projecte autònom de Can Mimós, un espai on crèixer en comunitat, aprendre, compartir i crear alternatives sostenibles basades en el prinicipi de l'amor i respecte a la vida. Per donar a coneixer el projecte, s'estan organitzant diferents activitats i entre elles està la Biodansa i l'Educació Biocèntrica.

El taller "Habitant en mi" està dissenyat per experienciar amb la paraula "habitar". Què vol dir habitar? Quines dimensions poden donar-li? De quin àmbit parlem quan diem "habitar"? Quin significat te en les nostres vides habitar? . La metodologia biocèntrica ofereix eines reflexiu-vivencials per recrear el coneixement de la vida a partir de les vivències personals de cada ésser humà. Aprendre a construir el coneixement afavorint l'expressió autèntica, el moviment conscient i el vincle afectiu és una habilitat que ens cal recuperar per posar-la en el lloc que li portoca: el centre. 

Per participar del taller, cal confirmar l'assistència. Si vens amb nens i/o animals domèstic, pensa amb el respecte i el benestar de tothom. A Can Mimón hi ha espai per tothom, nomès cal que siguis respectuós.

T'esperem. 

Facilita el taller: Teresa Vázquez - Facilitadora de Biodansa i Educació Biocéntrica per Internacional Biocentric Foundation (IBF). Màsteren Neurociencia aplicada  i  Biodanza Acuatica

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teva!