...

"No hay mayor afirmación de algo o alguien que amarlo, a saber; decir: -Quiero que seas-."

Paraules de Hannah Arendt

dimecres, 30 de gener de 2013

Taller de Chi Kung!A casa nostra torna l'esperat taller de Chi Kung! Serà la tercera trobada que farem en mans del nostre estimat Toni Martínez. T'ho perdràs?

Can Mimós vol donar lloc a camins i eines que ens facilitin aconseguir un millor benestar de forma integral. Creiem en accions alternatives que poden ser una bona opció per a aconseguir el mateix... sobretot si tenim en compte el meravellós entorn en el qual ens situem. Per aquesta raó fem la proposta següent:

El Chi Kung és un Art mil·lenari que ens arriba des de l’antiga Xina. Ens permet desenvolupar i mobilitzar l’energia vital, el Qi, amb l’objectiu d’aconseguir una bona salut, vitalitat, longevitat, una expansió de la ment i un creixement espiritual.
Mitjançant estiraments i unes sèries de moviments suaus estimulem la circulació de la sang i de l’energia per tot el cos, mantenint i millorant així la nostra salut i benestar.
El Chi kung pot ser practicat per qualsevol persona independentment de la seva edat, força o habilitat.
En aquests moments on tot va tant ràpid, és molt necessari trobar el nostre centre, tenir arrels profundes que ens permetin fluir d’una manera flexible amb els canvis que ens porta el dia a dia. I ser capaços de donar la millor resposta a cada situació que se’ns presenti.
Aquesta és una eina molt valuosa que ens pot acompanyar en el nostre Camí i ens pot ajudar a experimentar més satisfacció, benestar i a millorar la nostra relació amb el Món.

Mica amb mica, amb la pràctica anem generant un Espai d’infinites possibilitats on tot té cabuda, el que se’ns presenta a la vida ho podem viure amb certa distància, amb imparcialitat, sense rebutjar res i sense resistències al que està passant. Aconseguim connectar amb certa quietud, amb certa pau que ens anirà acompanyant en el nostre Camí i això ens dóna la confiança que necessitem per gaudir de la Vida.
  
En aquest taller...

Primer treballarem a nivell físic, mobilitzant i desbloquejant articulacions, músculs i tendons.
Després mobilitzarem l’energia pels meridians amb diferents sèries de moviments.
Acabem amb uns minuts de quietud (meditació) per integrar tot el treball fet i un automassatge.

Què necessitem?
Roba còmoda i un bonic somriure per començar a gaudir de la pràctica.

Contacte:

Toni Martínez
670.473.759

QUAN: Dissabte 9 de Febrer de 2013
HORA: 11:00h a 12:15h.
LLOC: Espai Can Mimós

Us esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teva!