...

"No hay mayor afirmación de algo o alguien que amarlo, a saber; decir: -Quiero que seas-."

Paraules de Hannah Arendt

dimarts, 4 de juny del 2013

Reprenent el fil per arribar a punt a l'estiu!

Durant aquests últims mesos hem estat molt ocupats entre tallers, activitats, contactes, hortet... també hem necessitat un temps per endreçar les idees i poder assimilar tot allò que de moment estem aprenent en aquest procés que ens fa créixer.

Us volem explicar com ens trobem avui...

Una donació particular ens ha fet arribar 5 estanteries fantàstiques i molt necessàries per a la nostra proposta de La Lliureteca! Els llibres que ens heu anat regalant ja comencen a tenir un bon espai on estar (moltes gràcies Sergi, Isa i Aina).
Tenim un munt de llibres que esperen ser descoberts per tots vosaltres! Moltes gràcies a totes aquelles persones que han confiat en nosaltres i ens els han regalat. 
Com ja sabeu, creiem en la força de l'intercanvi d'objectes i sobretot, en la necessitat de no acumular llibres en caixes i poder fer que les idees arribin a la majoria de mans possibles!

L'hortet ja està preparat per la temporada d'estiu -tot i que el temps ens hagi fet trontollar a vegades els plans, les últimes pluges ens han donat un cop de mà-. Hem après dels errors i provat coses noves, aquest any les canyes de les tomaqueres tenen una pinta espectacular! Hem après de l'experiència -fet que posa en evidència que tothom que tingui ganes pot portar endavant un hortet ecològic-, però també de les paraules i els consells d'un molt bon contacte i amic de Can Mimós, en Pau de L'Hortet del Bruc (http://www.hortetdelbruc.com/).
En Pau també ens està cuidant un regal que ha arribat de L'Hortet de Fort Pienc (http://hortpienc.blogspot.com.es/). Unes "caputxines" fantàstiques que esperem poder menjar en breus en una amanideta d'estiu! Us recomanem donar un cop d'ull a aquest projecte amic situat a Barcelona que també promou el cultiu ecològic.

Ara ja comencem a fer pluja d'idees per proposar accions de cara a l'estiu. On podem gaudir millor del bon temps i la caloreta que en un espai tant ideal?

Com ja sabeu, estem oberts a tots els vostres comentaris i idees que ens podeu fer arribar a través del nostre e-mail: canmimos@gmail.com

Moltes gràcies i que tingueu una gran setmana!

Col·lectiu Can Mimós.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teva!