...

"No hay mayor afirmación de algo o alguien que amarlo, a saber; decir: -Quiero que seas-."

Paraules de Hannah Arendt

diumenge, 7 de juliol del 2013

Projecció del documental Kontraudiro.

Ens arriba a casa nostra l'opció de fer la projecció del documental Kontraudiro. Un projecte interessant que convida a la reflexió i el qüestionament a través dels nostres sentits.


El proper DIUMENGE 21 de Juliol de 2013 a les 19:00h us convidem a venir a gaudir amb nosaltres d'aquest visionat. Què millor per poder gaudir un vespre d'estiu?

Es prega confirmar assitència per poder gestionar la trobada en les millors condicions. Les persones interessades ho poden confirmar al Facebook o també enviant un correu electrònic a: canmimos@gmail.com.

Gràcies, us hi esperem!

Per conèixer una mica més... http://vimeo.com/60495597


SINÒPSI (Equip Kontraudiro)

Rodat en més de 40 punts de la geografia catalana, Kontraudiro és un exercici de recerca d’elements visuals que surten de la normalitat i d’eines conceptualment potents. La poesia visual, present al documental, justifica l’aleatorietat de tots els contrastos que hi apareixen ja siguin paisatgístics o antropològics.

Kontraudiro fa un retrat de l’ésser humà i accentua la importància d’aquest dins de l’entorn natural i urbanístic. Aquesta relació es presenta en forma de dualitat: la creació d’elements espectaculars contrasta amb la destrucció que moltes vegades tenen com a conseqüència les accions humanes. Un dels elements que planteja el documental és descobrir fins a quin punt de diversitat s’ha arribat partint de la mateixa base antropològica. Tot plegat s’aconsegueix amb plans generals, que transmeten les accions i els paisatges col·lectius, i plans tancats, que destaquen els protagonistes de les accions principals. El nexe d’unió dels impactes visuals és la banda sonora original, que lliga al mil·límetre amb cadascuna de les imatges. Com a element sonor únic, és una font d’informació totalment descriptiva. La música reforça cadascun dels sentiments que transmeten les imatges que s’hi mostren.


L’objectiu és crear un flux visual i sonor que permeti a l’espectador gaudir d’allò que està rebent, a la vegada que el convidi a fer una reflexió i replantejar-se quin és el paper i el lloc de l’ésser humà al planeta. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teva!