...

"No hay mayor afirmación de algo o alguien que amarlo, a saber; decir: -Quiero que seas-."

Paraules de Hannah Arendt

dilluns, 20 d’agost de 2012

TaLleR CrEatIU per als més petits


A Can Mimós creiem en l'educació en valors que promou l'Aprendre a Ser.
El respecte cap a tots els éssers vius que ens envolten i cap a tot allò que conforma la nostra realitat és l'eix de totes les nostres accions, ja que ho considerem el pilar fonamental per poder créixer com a persones i viure en llibertat en la nostra comunitat.
Creiem en l'aprenentatge col·laboratiu i considerem necessari la implicació de la comunitat en el creixement personal del individu, i per tant, estem d'acord amb el proverbi africà que diu 
"Per educar a un nen es necessita a tota la tribu".

Dins del conjunt de propostes dels Tallers creatius "CREAR i CRÉIXER", volem generar un conjunt de tallers infantils que siguin una eina de recolzament per a aquelles famílies que desitgen educar als seus fills des dels valors prosocials dins de les propostes de mètodes pedagògics que parteixen de la llibertat i identitat del infant.

Considerem a la nena i al nen, subjectes actius en el seu procès d'aprenentatge, el qual no només pot ser unidireccional i de forma teòrica.  Per tant, volem crear espais d'aprenentatge a través de l'observació, l'experiència directa, on l'infant es pugui fer seu allò treballat des de la vivència.

Els tallers i activitats que realitzem són una proposta que vol promoure que els nens i nenes tinguin eines per l'autoconeixement així com també la descoberta d'aquells elements que ens fan ser únics i que són l'essència de cadascú de nosaltre.

Per tant, proposem el següent taller: DESCOBRIR EL TEU ANIMAL DE PODER:
Conèixer-nos a nosaltres mateixos ens dóna eines per no deixar-nos arrossegar per voluntats alienes, així com també ens permet desenvolupar les nostres capaciats, els nostres dons i potencialitats i ens dóna lloc on posar'ls en pràctica.
En aquest espai proposem buscar la nostra essència animal, des del reconeixement i la gratitud, per poder valorar que ens aporta aquesta essència i poder reflexionar entorn els nostres objectius i mètodes.
Tot aquest camí de descoberta es realitzarà des de la creativitat i el joc.

Us hi esperem!


LLOC: Can Mimós
DATA: 1/9/2012
HORA: De 10 a 13h.
EDAT: De 6 a 12 aprox.
TALLER IMPARTIT PER: Rosa Mª Palacios.

Per a més informació pots contactar a:
667581492 comentaris:

 1. Paraules de Rosa Maria Palacios, persona responsable del taller:
  "La educación prohibida ya es una realidad en CanMimos.
  Gracias a todos por participar en el taller de hoy, la conexión con vuestro animal de poder,garantiza un mayor cuidado y respeto por la Naturaleza y por los seres que habitan en ella.
  No olvideis mantener la conexión y la comunicación con vuestro animal os asombrara lo que podeis llegar a conseguir.
  Un abrazo de oso para tod@s".
  (Rosa Maria Palacios)

  ResponElimina
 2. Paraules de la Lidiya, una de les persones assistents al taller:
  "La actividad ha sido fenomenal y divertida .He podido conocer amigos nuevos y sobretodo he conocido a mi animal
  de poder ¡ha sido magicoooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!".
  (Lidiya, 11 años)

  ResponElimina

Digues la teva!