...

"No hay mayor afirmación de algo o alguien que amarlo, a saber; decir: -Quiero que seas-."

Paraules de Hannah Arendt

dilluns, 22 de desembre de 2014

Un any més! Bones Festes i Bon Any Nou!!!

Queda molt poquet per començar les Festes Nadalenques i per començar el 2015!
Ja estem coent les propostes per l'any nou que comença!! Esperem un 2015 viu, actiu i ple d'experiències i aprenentatges que volem compartir amb totes vosaltres.

Can Mimós creu en el consum ètic i responsable, i per tant, l'acompanyem durant les Festes Nadalenques com la resta de l'any! 
Us animem a que creieu i recolzeu les propostes creatives i els productes artesans que es fan amb tant d'amor -i que són peces úniques- quan estigueu pensant la vostra carta dels Reis Mags.

Tanmateix, creiem en el DIY i per tant, us animem a que genereu vosaltres mateixes les decoracions per vestir de Nadal les vostres llars. Rescateu la imaginació i la creativitat, són infinites.

Des del Col·lectiu us desitgem unes molt Bones Festes Nadalenques, una increïble i meravellosa entrada al 2015 i per tant, que aquestes dates siguin plenes de somriures, companyia, benestar i abraçades.

Gràcies per acompanyar el nostre projecte un any més!

"Som molts xais i no ens calen pastors, som aquí i no tenim res més gran, som millors quan sabem que hi som tots! Així és el teu Nadal, així com vulguis tu, sempre que ho veus tant clar, no ho pot canviar ningú!" :)
El Col·lectiu Can Mimós us desitja un BON NADAL i BON ANY NOU!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teva!