...

"No hay mayor afirmación de algo o alguien que amarlo, a saber; decir: -Quiero que seas-."

Paraules de Hannah Arendt

divendres, 30 de gener de 2015

Recorda! Ben aviat a Can Mimós...Visionat "1994 Estiu de foc. Més enllà de les flames; la cultura al descobert”

"Participar en aquest documental ha estat una experiència inexplicable i molt gratificant, sobretot pel que hem après treballant en equip. Seria com gestar i donar a llum a una criatura. I ara ja comença a caminar sola!"

Equip del documental "1994 Estiu de foc. Més enllà de les flames; la cultura al descobert".


DISSABTE 7 DE FEBRER DE 2015
10:30H
ESPAI CAN MIMÓS

IMPORTANT! L'espai té un aforament limitat, per aquest motiu us demanem que ens confirmeu la vostra participació o bé a l'esdeveniment del facebook creat específicament o al nostre correu electrònic: canmimos@gmail.com.


Des de Can Mimós tenim moltes ganes de poder passar aquest documental a casa nostra i fer la posada en comú entre totes les que hi vulgueu participar.


A més del documental, gaudirem de la presentació per part de l'equip del documental i podrem disposar d'uns materials gràfics que acompanyen al mateix audiovisual.

"1994 Estiu de foc. Més enllà de les flames; la cultura al descobert" recorda l'incendi devastador de Montserrat i recupera la memòria col·lectiva amb la suma de diferents veus.Elaborat per: “Centre Muntanyenc i de Recerques Olesà” i Amics del Dall.
Amb el suport de: Ajuntament d’Olesa
de Montserrat, Ajuntament de Coll bató,
Patronat de la Muntanya de Montserrat i
Diputació de Barcelona.


Us hi esperem! Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teva!