...

"No hay mayor afirmación de algo o alguien que amarlo, a saber; decir: -Quiero que seas-."

Paraules de Hannah Arendt

dilluns, 12 de novembre del 2012

ESTAMPA'T: Nadal. Taller d'estampació casolana!


Des de Can Mimós creiem en la necessitat de donar lloc a projectes i propostes que siguin eines per cultivar la nostra creativitat i imaginació.
Considerem que les activitats manuals i creatives que es realitzen en grup generen un espai d'aprenentatge i de interacció social ric i positiu.
Quan treballem en grup en un entorn marcat pel respecte, afavorim la creació de relacions positives i treballem habilitats socials. Les dinàmiques de grup són enteses per nosaltres com un escenari per a l'aprenentatge dialògic.
Creiem que aprendre és un procés que es realitza amb les persones que ens acompanyen i en el qual hi participem amb totes les dimensions de la nostra persona -cos, ment i emocions- i per tant, considerem important posar les emocions en qualsevol de les nostres activitats, en una posició de rellevància.
Les activitats creatives són també nous camins per exepressar-nos i deixar fluir la nostra imaginació sense cap barrera. No només ens importa el resultat d'allò creat, l'eix de les nostres activitats resideix en gaudir a l'hora de crear, manipulant diferents materials, compartint moments amb els companys i companyes i aprenent potser noves tècniques. Tanmateix també signifiquen una alternativa al oci passiu i homogeni oferint un oci creatiu i alternatiu.
Can Mimós comparteix la filosofia DIY -Do It Yourself/Fes-ho tu mateix- i la necessitat de no només gaudir d'allò comprat sinó d'allò que un ha estat capaç de crear amb les seves pròpies mans. Detectem la necessitat de recuperar espais i activitats que ens permetin revaloritzar la capacitat creativa que tenim així com la imaginació de la qual disposem que en escenaris quotidians no sempre podem expressar.
Tot és un camí, s'ha d'aprendre dels materials, de les tècniques, aprendre a confiar en les nostres capacitats, i sobretot saber que aquest aprenentatge serà real quan ens enriquim també de les experiències de l'altre.
En aquest sentit, és un plaer poder fer la proposta que van idear la Laura Falguera i la Raquel Luján, una proposta que neix de les ganes de compartir allò que una sap i que es genera des d'unes mans amigues i creatives.
La proposta ESTAMPA'T: NADAL. TALLER D'ESTAMPACIÓ CASOLANA és un taller que vol oferir la oportunitat de crear les nostres pròpies postals de nadal i conèixer les tècniques d'estampació, emprant molts elements que potser no haguéssim imaginat.
Per tant, volem crear quelcom únic, fet per nosaltres, a través de la nostra dedicació i la nostra imaginació, en un ambient marcat per les ganes de crear i compartir.
 
DATA:1.12.2012
LLOC:CAN MIMÓS
HORA:16:00 a 19:30h
QUÈ NECESSITEM?: Si vols pots portar el teu material per dibuixar i tallar, com idees per el disseny. Sobretot vine amb ganes de gaudir d'una bona estona.

Per al bon funcionament del taller hi ha un màxim de participants establert, així que confirma la teva assistència! Us esperem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teva!