...

"No hay mayor afirmación de algo o alguien que amarlo, a saber; decir: -Quiero que seas-."

Paraules de Hannah Arendt

dimarts, 6 de novembre de 2012

Taller de Chi Kung


Can Mimós vol donar lloc a camins i eines que ens facilitin aconseguir un millor benestar de forma integral. Creiem en accions alternatives que poden ser una bona opció per a aconseguir el mateix... sobretot si tenim en compte el meravellós entorn en el qual ens situem. Per aquesta raó fem la proposta següent:

El Chi Kung és un Art mil·lenari que ens arriba des de l’antiga Xina. Ens permet desenvolupar i mobilitzar l’energia vital, el Qi, amb l’objectiu d’aconseguir una bona salut, vitalitat, longevitat, una expansió de la ment i un creixement espiritual.
Pot ser practicat per qualsevol persona de qualsevol edat, ja que consisteix en exercicis suaus que harmonitzats per la respiració i dirigint la nostra atenció a diferents parts del nostre cos, tindran un efecte beneficiós par a la totalitat del Ser.
En aquests moments on tot va tant ràpid, és molt necessari trobar el nostre centre, tenir arrels profundes que ens permetin fluir d’una manera flexible amb els canvis que ens porta el dia a dia. I ser capaços de donar la millor resposta a cada situació que se´ns presenti.
Aquesta és una eina molt valuosa que ens pot acompanyar en el nostre Camí i ens pot ajudar a experimentar més satisfacció, benestar i a millorar la nostra relació amb el Món.

QUÈ NECESSITEM?
Roba còmoda i un bonic somriure per començar a gaudir de la pràctica.

Taller del 17-11-2012: A Can Mimós de 11h fins a 12:15h.
Taller del 18-11-2012: A Can Mimós de 11h fins a 12:15h.

Us esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teva!