...

"No hay mayor afirmación de algo o alguien que amarlo, a saber; decir: -Quiero que seas-."

Paraules de Hannah Arendt

diumenge, 11 de novembre del 2012

La força de les paraules. Moltes gràcies per totes elles!


A Can Mimós hem demanat al final d’algunes de les nostres activitats i tallers que cada persona participant escrivís una única paraula que mostrés allò que l’ha fet sentir o pensar la pròpia trobada.
I per què una paraula? D’una banda, el intentar resumir en una única paraula allò viscut fa que realment fem un exercici de reflexió per destriar entre moltes que ens venen al cap, aquella que s’aproxima més o que és més vàlida per nosaltres com a valoració. D’altra banda ens permet recollir a nivell conjunt les impressions més directes sobre la proposta realitzada. Però el que valorem és com la suma de petites paraules individuals fan un mosaic indescriptible quan s’enllacen. Per a nosaltres és una mostra de com cada petit gra de sorra pot generar quelcom immens.
Trobada "Un cop d'ull al cel nocturn"
Trobada "Un cop d'ull al cel nocturn"

Cadascuna d’aquestes paraules són considerades regals que ens arriben i que ens motiven a seguir fent propostes. Són paraules amb amor, amb energia i amb molta força. Paraules sinceres que són per nosaltres un gran recull. A aquelles persones que ens heu fet arribar una paraula, moltes gràcies, tingueu per segur que les guardem amb molt d’afecte i que cada cop  que les llegim ens dibuixen un somriure.


Visionat "La educación prohibida"

Els tallers i activitats que  s’han generat a Can Mimós han funcionat meravellosament i sempre ens ha arribat una resposta positiva. Els espais han estat punts de trobada i hem pogut compartir moments ben diferents en un ambient increïble, marcat pel respecte i les ganes de compartir allò que cadascú porta en el seu bagatge. Estem molt entusiasmats.

Visionat "La educación prohibida"
Taller "L'art que viu"
Taller "L'art que viu"
Valoració "Taller de percussió"
Valoració "Activitat de Chi Kung"
Cal reconèixer tot el suport i afecte que arriba a Can Mimós de mil maneres diferents, per tot això MOLTES GRÀCIES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teva!